Onze diensten


traffic

Verkeersregelaars zijn onmisbaar bij o.a. wegwerkzaamheden, wegomleggingen en evenementen. Verkeersregelaars van WHA Dienstverlening zijn ervaren en professioneel opgeleid.

Meer informatie

security

WHA Beveiliging biedt een uitgebreid dienstenpakket op beveiligingsgebied: een passende oplossing, of het nu om personen, gebouwen of evenementen gaat.

Meer informatie


parking

WHA Parking Services is een ervaren ondersteuner in het beheer van parkeergarages en open terreinen. Ons personeel beschikt over verschillende certificaten en is technisch onderbouwd en klantgericht.

Meer informatie

uitzend

De perfecte match: WHA Dienstverlening zoekt voor bedrijven naar tijdelijk en/of vast personeel, en koppelt ambitieuze werkzoekenden hier aan.

Meer informatie


cleaning

WHA Cleaning Services levert 24/7 flexibel en klantgericht personeel voor de schoonmaakbranche. Van bouwopruimers tot aan schoonmakers voor kantoren en scholen.

Meer informatie

veiligheidsman

De Veiligheidsman (VHM) is verantwoordelijk voor de veiligheid van uitvoerend personeel op de werkplek met betrekking tot naderend tramverkeer.

Meer informatie


spoor

Zoekt u een betrouwbare, volledig gecertificeerde partner op het gebied van spoorwerkzaamheden? Ons volledig opgeleide team van medewerkers heeft ervaring met de meest uitlopende projecten.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan specifieke dienstverlening?

WHA biedt dienstverlening op maat. Ons diverse bestand aan gekwalificeerde werknemers in verschillende disciplines is flexibel inzetbaar. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor dienstverlening op maat met u.