cleaning

WHA Cleaning Services levert flexibel en klantgericht personeel voor de schoonmaakbranche: wij maken schoon, zodat u helder kunt blijven werken. 7 dagen per week en 24 uur per dag kunt u rekenen op ondersteuning van WHA als partner voor al uw schoonmaakzaken, van bouwopruimers tot aan schoonmakers voor kantoren en scholen.


onze expertise

schoonmakers

Schoonmakers verzorgen de dagelijkse schoonmaak van scholen, flats, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. » Meer informatie

bouwopruimers

Bouwopruimers zorgen ervoor dat de bouwplaats ordelijk, overzichtelijk en daardoor veilig blijft. » Meer informatie


schoonmakers

betrouwbaar en grondig

WHA Cleaning Services verzorgt de dagelijkse schoonmaak van scholen, flats, kantoren en andere bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers maken deze panden vakkundig fris en schoon, naar een frequentie die u zelf bepaald heeft. Ook grote reinigingsbeurten maken deel uit van het dienstenaanbod van WHA Cleaning Services. Denk daarbij aan het lappen van de ramen, het poetsen en/of schrobben van vloeren, en reinigen van moeilijk bereikbare plekken die niet met de dagelijkse schoonmaak worden meegenomen.

 

trots op kwaliteit

Belangrijk voor WHA Cleaning Services is de kwaliteit van ons werk. Die kwaliteit wordt gewaarborgd door het maken van heldere afspraken met onze opdrachtgevers: wanneer u werkt met WHA weet u precies wanneer, hoe en wat u kunt verwachten van onze schoonmakers. Zo ontzorgen wij u op facilitair vlak. Samen zorgen we voor een schone, opgeruimde omgeving — een omgeving waar men graag verblijft en die werknemers in staat stelt optimaal te presteren.de beste mensen

Een strenge selectieprocedure zorgt ervoor dat WHA Cleaning Services alleen kwalitatief goede mensen in haar personeelsbestand heeft. Kerneigenschappen hierbij zijn collegialiteit, klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar: op werktijden wanneer de ondersteuning het meest benodigd is. Op ieder moment kunnen zij dezelfde volledige en veelzijdige diensten leveren die u ook van uw vaste medewerkers gewend bent. Onze medewerkers kunnen in WHA Cleaning Services bedrijfskleding opereren, maar ook in de kleding van uw bedrijf.


bouwopruimers

Onze bouwopruimers zorgen ervoor dat de bouwplaats in orde en overzichtelijk blijft wat noodzakelijk is in het kader van de veiligheid.
Onder leiding van de uitvoerder verzetten deze bouwopruimers heel wat werk voor u op de bouwplaats. Onze bouwopruimers zijn ervaren en bekwaam, met de nodige ervaring. De mogelijkheid bestaat om bouwopruimers gedurende een heel traject te laten meelopen, maar ook bij piekdrukte en tijdelijke tekorten staan zijn graag voor de uitvoerder klaar.

Tevens verzorgen wij de opleveringsschoonmaak voor u zodat verfresten, cementsluier en overige stof verwijderd wordt en uw project fris en schoon opgeleverd kan worden!