parking

WHA Parking Services biedt veelzijdige en klantgerichte ondersteuning in het beheer van parkeergelegenheden zoals parkeergarages en openlucht parkeerterreinen. Naast beheer, hulp en begeleiding van parkerende voertuigen voeren onze ervaren beheerders ook ondersteunende en onderhoudstaken uit.


onze expertise

parkeergarage beheerders

Voor het beheer, onderhoud en ondersteuning van overdekte parkeergarages. Ervaren en veelzijdige dienstverlening. » Meer informatie

parkeerbegeleiders buitenterreinen

Voor beheer van buitenparkeerterreinen en begeleiding van parkerende voertuigen. Flexibel, efficiënt en klantgericht. » Meer informatie


parkeergarage beheerders

WHA Parking Services is ervaren in de ondersteuning van parkeergaragebeheer. Ons flexibel personeel voert technische en klantgerichte diensten uit ter beheer van de parkeergarages. U kunt hierbij denken aan onder andere het oplossen van kleine technische storingen, het helpen van klanten bij problemen en vragen, het onderhoud aan de parkeergarage en de schoonmaak hiervan.

In de stille uurtjes maakt het personeel van WHA Parking Services zich nuttig door extra diensten uit te voeren. Het vervangen van defecte Tl-buizen, het schoonhouden van de openbare toiletten, het opruimen van aanwezig klein vuil en het schoonmaken van de apparatuur zijn hier voorbeelden van.

Onze medewerkers zijn bekend met de apparatuursystemen van de volgende merken:

Amano Parkeersystemen

Holland Traffic Control

Skidata

Euro Barrier

Scanton Engineering

Decon Systems

Simac Checkmate

FSE Turnstiles

Schmit

Voorkomende storingen aan deze apparatuur kunnen dan ook gemakkelijk opgelost worden door de medewerkers van WHA Parking Services.

zorgvuldig geselecteerd

Een strenge selectieprocedure zorgt ervoor dat WHA Parking Services alleen kwalitatief goede mensen in haar personeelsbestand heeft. Kerneigenschappen hierbij zijn collegialiteit, klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar: op werktijden wanneer de ondersteuning het meest benodigd is. Op ieder moment kunnen zij dezelfde volledige en veelzijdige diensten leveren die u ook van uw vaste medewerkers gewend bent. Onze medewerkers kunnen in WHA Parking Services bedrijfskleding opereren, maar ook in de kleding van uw bedrijf.

parkeerbegeleiders buitenterreinen

No content available yet.