traffic

Een goede doorstroming van verkeer lijkt een vanzelfsprekende zaak, maar is dat niet altijd.
Voor evenementen en werkzaamheden levert WHA Dienstverlening ervaren en gecertificeerde
verkeersregelaars en verkeerstechnici. Of het nu gaat om het reguleren van verkeer bij een druk
kruispunt of uitzetten van een complexe set verkeersmaatregelen bij wegwerkzaamheden, onze
specialisten leveren flexibele diensten op afroep.

Spoed? Bel 24/7 naar
06-18438344!

onze expertise

verkeersregelaars

Inzetbaar bij wegwerkzaamheden, wegomleggingen of evenementen waarbij het verkeer actief moet worden gereguleerd. » Meer informatie

vakman verkeerstechniek

Gecertificeerd met BRL9101 en bevoegd tot het inrichten van tijdelijke verkeersmaatregelen zoals omleidingen of afzettingen. » Meer informatie


verkeersregelaars

Verkeersregelaars zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, wegomleggingen, evenementen of andere gebeurtenissen waarbij het verkeer geregeld moet worden. Verkeersregelaars creëren een goede en soepele doorstroom van het verkeer, minimaliseren vertraging, kunnen doorverwijzen naar een alternatieve route en hebben altijd het oog op de veiligheid van de automobilisten.

onze verkeersregelaars

De verkeersregelaars van WHA Dienstverlening:

  • Dragen de benodigde veiligheidskleding. Hierdoor zijn zij herkenbaar voor het publiek. Tevens zorgt de veiligheidskleding voor de veiligheid van onze werknemers.
  • Zijn opgeleid. Al onze werknemers zijn volledig opgeleid tot verkeersregelaars en VCA gecertificeerd.
  • Hebben het juiste materieel in huis. Soms is er bij afzettingen extra materieel benodigd. WHA Dienstverlening heeft dit materieel in huis en zal deze waar nodig gebruiken.

inzetbaar bij

Klik op een onderwerp om meer te lezen over de diensten die de Verkeersregelaars van WHA Dienstverlening u kunnen bieden:


vakman verkeerstechniek (BRL 9101)

Medewerkers die in het bezit zijn van BRL 9101 zijn bevoegd voor het inrichten van tijdelijke verkeersmaatregels als monteur of vakman. U kunt dan denken aan werkzaamheden als het plaatsen van omleidingen, wegafzettingen of rijstrookafzettingen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van BRL 9101.

Onze monteurs inclusief bijrijders zijn ervaren in het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen. Denk hierbij aan afzethekken, barriers, geleidebakens, verkeersborden en verkeerslichten. Ook kunnen zij verkeersplannen vertalen naar correcte, efficiënte en veilige situaties.