traffic

Verkeersregelaars zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, wegomleggingen, evenementen of andere gebeurtenissen waarbij het verkeer geregeld moet worden. Verkeersregelaars creëren een goede en soepele doorstroom van het verkeer, minimaliseren vertraging, kunnen doorverwijzen naar een alternatieve route en hebben altijd het oog op de veiligheid van de automobilisten.

Spoed? Bel 24/7 naar
06-18438344!

onze expertise

verkeersregelaars

Inzetbaar bij wegwerkzaamheden, wegomleggingen of evenementen waarbij het verkeer actief moet worden gereguleerd. » Meer informatie

vakman verkeerstechniek

Gecertificeerd met BRL9101 en bevoegd tot het inrichten van tijdelijke verkeersmaatregelen zoals omleidingen of afzettingen. » Meer informatie


verkeersregelaars

Klik op een onderwerp om meer te lezen over de diensten die de Verkeersregelaars van WHA Dienstverlening u kunnen bieden.

Tijdens wegwerkzaamheden zijn verkeersregelaars van onschatbare waarde. Zij zorgen ervoor dat het verkeer op de juiste manier wordt omgeleid, voorkomen vertragingen en zorgen voor zo min mogelijk opstoppingen. Dankzij de verkeersregelaars van WHA Dienstverlening kunt u zonder zorgen de wegwerkzaamheden voltooien.

Wegwerkzaamheden kunnen vooraf gepland zijn of spontaan ontstaan. Bij allebei de situaties kunt u contact opnemen met WHA Verkeersregelaars om zorg te dragen voor de verkeersveiligheid en een juiste begeleiding bij omleidingen.

Soms zijn omleidingen noodzaak. Uiteraard is een omleiding voor niemand prettig, maar dankzij de inzet van de verkeersregelaars van WHA Verkeersregelaars bent u ervan verzekerd dat de verkeersdeelnemers zo min mogelijk hinder ondervinden van de omleiding. De verkeersregelaars van WHA Dienstregeling verzorgen namelijk een soepele doorstoom van het verkeer.

Omleidingen kunnen vooraf gepland zijn of spontaan ontstaan. Bij allebei de situaties kunt u contact opnemen met WHA Verkeersregelaars om zorg te dragen voor de verkeersveiligheid en een juiste begeleiding bij omleidingen.

Na een ongeluk of incident is het verkeer vaak ontregeld. De verkeersregelaars van WHA Dienstverlening kunnen dan een uitkomst bieden. Zij maken de hoofdwegen na een ongeluk of incident zo snel mogelijk vrij, zodat het verkeer weer goed door kan stromen. De verkeersregelaars houden hierbij rekening met de verkeersveiligheid, het beheersen van de schade en het welzijn en de belangen van de eventuele slachtoffers.

Met de verkeersregelaars van WHA Dienstverlening bent u er zeker van dat een ieder zo min mogelijk hinder ondervindt van welke verkeerssituatie dan ook dankzij onze professionele en ervaren handelswijze.

De verkeersregelaars van WHA Dienstverlening kunnen snel ter plekke zijn en/of een flexibele invulling geven aan hun rol dankzij de flexibiliteit van de motor. Bijna al onze verkeersregelaars zijn gediplomeerd om motor te rijden. Zo kunnen zij bij evenementen en/of calamiteiten snel ter plaatse zijn en direct ingezet worden. Dankzij de motor zijn onze verkeersregelaars breed inzetbaar; zowel bij kleinschalige feesten als bij grotere evenementen en bij surveillance rondes tot optochten.
Tijdens evenementen kunnen de verkeersregelaars van WHA Dienstverlening een uitkomst bieden bij het goed (bege)leiden van het verkeer, het voorkomen van opstoppingen, vertragingen en ongelukken en het doorverwijzen naar alternatieve routes en/of parkeerplaatsen.

Onze verkeersregelaars voeren eenvoudige, verkeersregelende taken uit om de politie te ontlasten. Ook bij calamiteiten of andere onvoorziene situaties kunnen onze verkeersregelaars juist en professioneel optreden.

Bij onze verkeersregelaars staat altijd de veiligheid van de bezoekers en het personeel voorop.

onze verkeersregelaars

De verkeersregelaars van WHA Dienstverlening:

  • Dragen de benodigde veiligheidskleding. Hierdoor zijn zij herkenbaar voor het publiek. Tevens zorgt de veiligheidskleding voor de veiligheid van onze werknemers.
  • Zijn opgeleid. Al onze werknemers zijn volledig opgeleid tot verkeersregelaars en VCA gecertificeerd.
  • Hebben het juiste materieel in huis. Soms is er bij afzettingen extra materieel benodigd. WHA Dienstverlening heeft dit materieel in huis en zal deze waar nodig gebruiken.

vakman verkeerstechniek (BRL 9101)

Medewerkers die in het bezit zijn van BRL 9101 zijn bevoegd voor het inrichten van tijdelijke verkeersmaatregels als monteur of vakman. U kunt dan denken aan werkzaamheden als het plaatsen van omleidingen, wegafzettingen of rijstrookafzettingen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van BRL 9101.

Onze monteurs inclusief bijrijders zijn ervaren in het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen. Denk hierbij aan afzethekken, barriers, geleidebakens, verkeersborden en verkeerslichten. Ook kunnen zij verkeersplannen vertalen naar correcte, efficiënte en veilige situaties.