uitzend

Heeft u grote ambities, wilt u verder groeien of heeft u vaak tijdelijk personeel nodig? WHA Dienstverlening zoekt voor bedrijven naar tijdelijk en/of vast personeel. Hierin is WHA Dienstverlening onderscheidend omdat zij zich zowel in de werkzoekenden als in de opdrachtgevers verplaatst.


maak uw keuze

direct solliciteren

WHA Dienstverlening vindt de perfecte match voor jouw ambities. Klik hier om direct te solliciteren! » Meer informatie

voor werkgevers

Heeft u grote ambities, wilt u verder groeien of heeft u vaak tijdelijk personeel nodig? » Meer informatie

voor werkzoekenden

Zoek je een baan die bij je past, die je uitdaging en flexibiliteit biedt? » Meer informatie


voor werkgevers

Heeft u grote ambities, wilt u verder groeien of heeft u vaak tijdelijk personeel nodig? WHA Dienstverlening zoekt voor bedrijven naar tijdelijk en/of vast personeel. Hierin is WHA Dienstverlening onderscheidend omdat zij zich zowel in de werkzoekenden als in de opdrachtgevers verplaatst. Kandidaten worden pas voorgesteld bij opdrachtgevers op het moment dat WHA Dienstverlening zeker weet dat beide partijen goed bij elkaar passen. Dit is de enige manier om tevredenheid voor alle partijen te garanderen.

WHA Dienstverlening heeft als uitgangspunt maatwerk. De eerste stap in dit proces is dat WHA Dienstverlening uw wensen inventariseert. Op basis van deze wensen wordt de database gescand. De selectie hierbij is streng, u heeft er immers niets aan als wij u op korte termijn medewerkers leveren die niet aan uw kwaliteitseisen voldoen.Mocht onze database geen geschikte matches opleveren, dan begint de werving. Wij spreken tijdens dit proces uitgebreid met de kandidaten om erachter te komen of er een goede match bestaat tussen hen en uw bedrijf.

Op het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, stellen wij deze aan u voor middels CV, motivatie en de door u gewenste gegevens. Mocht er na dit voorstel behoefte zijn aan direct contact met de kandidaat dan kan er uiteraard ook een gesprek worden geregeld.

Als de uitzendkracht bij u aan het werk gaat, behouden wij een goede communicatie. Zo zorgen wij ervoor dat de samenwerking optimaal blijft. Mocht u de uitzendkracht een contract willen aanbieden dan valt daar altijd over te praten.

Bent u geinteresseerd in de dienstverlening van WHA Dienstverlening? Mail ons dan op info@whauitzend.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken, bekijk hiervoor de kolom aan de rechterzijde.voor werkzoekenden

Zoek je een baan die bij je past, die je uitdaging en flexibiliteit biedt? Informeer dan meteen of WHA Dienstverlening jouw ideale baan mogelijk gaat maken: solliciteer direct.