Over WHA

WHA Dienstverlening helpt u te ontzorgen door het aanbieden van een totaaloplossing op dienstverlenend vlak.

Onze vakkundige en professionele werknemers staan 24/7 paraat voor uw opdrachten voor zowel langere duur als projectmatige aard. Zo beschikt WHA Dienstverlening onder andere over gecertificeerde en ervaren verkeersregelaars, BRL vakmensen, beveiligers, parkeerbeheerders, veiligheidsmedewerkers, puinruimers en schoonmakers. Zoekt u personeel binnen een andere discipline? WHA Dienstverlening helpt u de meest geschikte kandidaten te selecteren.

Bent u benieuwd wat WHA Dienstverlening voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen?

Ruime ervaring

WHA Dienstverlening is opgericht in en actief sinds 2005. Hierdoor heeft zij ruime ervaring opgedaan in de facilitaire dienstverlening.

Hoge kwaliteit

WHA Dienstverlening garandeert een hoge kwaliteit voor al haar werkzaamheden. De nieuwste apparatuur, de juiste opleidingen en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij alle onderdelen van WHA Dienstverlening.

Strenge selectie

Niet iedereen gaat zomaar aan het werk via WHA Dienstverlening. Vanwege de strenge selectieprocedure die wij hanteren, bent u altijd verzekerd van goed gemotiveerd en opgeleid personeel.

 

 


Zekerheid en veiligheid


SNA-Keurmerk

Dankzij ons SNA-keurmerk kunt u veilig en zonder nare gevolgen zaken doen met WHA Dienstverlening.

NEN 4400-1 Certificering

Onze NEN 4400-1 certificering verzekert u ervan dat wij aan alle gestelde eisen en normen voldoen die horen bij een juiste uitvoering van de personeels- en loonadministratie.

Achmea Verzekerd

De aansprakelijkheids-verzekering van WHA Dienstverlening is ondergebracht bij Achmea.

VCU Keurmerk

WHA Dienstverlening heeft het VCU keurmerk. Dit betekent dat wij rekening houden met de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.